Om klubben

MC Chaufførerne er en klub for motorcyklister, hvor ALLE er velkomne, uanset hvilken motorcykel de kører på.

Du behøver ikke være medlem for komme i klubben

Vi har eksisteret siden 1970 og har ca. 75 medlemmer. Vi har klubaften onsdag og fredag klokken 19.30. I sæsonen starter klubaften kl. 19.00

Klubhuset er beliggende på Kobbelvænget 1, Fredericia. I sommerhalvåret kører vi hver onsdag en fællestur fra klubhuset kl. 19, hvor alle er velkomne til at komme og køre med.

Udover klubaftener har vi også mange andre arrangementer, som f.eks. julefrokost, fastelavnsfest og Ø-tur. Fast hvert år også en sommerfest hvor andre MC’ister er velkomne.

Vi dannede et anpartsselskab, Ejendomsselskabet Kobbelvænget 1, i 2012. Det købte ejendommen/klubhuset og grunden i december 2012, da kommunen satte det til salg. Årsagen var,at man som klub ikke kan låne penge, men det kan man som selskab. Så nu bor vi/ Mc Chaufførerne til leje i vores eget hus, fordi vi har alle anparterne. Det er lidt snørklet, men på den måde kunne det lade sig gøre for klubben at blive på Kobbelvænget 1.

MC Chaufførerne er medlem af DMC, som er en landsdækkende interesseorganisation for motorcyklister som blev dannet i 1972. DMC arbejder især på det politiske med bl.a. motorcykelbeskatning, færdselspolitik, færdselssikkerhed og forskellige former for kontakt med myndigheder og organisationer. DMC er medlem i Federation of European Motorcyclists Association (FEMA), samt Nordisk Motorcykel Råd (NMR). H

Historie. Af Kim Armand Nielsen.